De jongen met de trombone oefent op het refrein van Coldplay’s megahit uit 2008. Het is nauwelijks te horen, want om hem heen blaast iedereen zijn instrument warm. Tientallen mensen blijven staan en pakken hun telefoon om een foto of filmpje te maken.

Een meisje van een jaar of twee laat haar ballon los, die vervolgens als een oranje wolkje opstijgt. Het kind barst in huilen uit. Haar vader lacht, maar het kind is ontroostbaar. De ballon dwarrelt tegen een gevel en daalt dan wonderbaarlijk weer naar beneden. Een jongeman grijpt hem bij het touwtje en zoekt het meisje. Dat staat bij de vrolijke meiden van Culture Night die de ballonnen op straat uitdelen.

Ineens stopt het getoeter even en zet een dik ventje uit de band ‘Happy Birthday’ in. De rest van de drumband valt in en het lied schalt door het nauwe straatje. Sommige toeschouwers zingen mee. De lachende vader heeft zijn dochter, voorzien van nieuwe ballon, opgetild. Ze kijkt verlegen, de jarige dreumes. Iedereen klapt. Dan is het tijd om te gaan marcheren.